Näin toimii LED Suihku!

"Led suihkun värivalot vaihtavat väriä lämpötilan mukaan"

LED suihku on päällepäin kuin mikä tahansa suihkukahva, mutta kun suihkun vääntää käyntiin niin asiasta tietämätön suihkuttelija kokee yllätyksen! Led suihkun voisi kuvitella olevan lähtöisin jonkun viluisen suihkuttelijan aamuisesta aivoituksesta; kuinka suihkuun voisi mennä palelluttamatta tai polttamatta itseään?

Led suihkun värivalot vaihtavat väriä lämpötilan mukaan. Suihku käynnistyy kylmän veden merkiksi neon vihreänä ja kun vesi on yli 45 astetta, se muuttuu tulen punaiseksi. Väreistä on kerrottu olevan hyötyä myös lapsiperheissä. Vanhemmat voivat opastaa lapsiaan välttämään "punaista vettä", koska se on tavalliseen suihkutteluun liaan kuumaa - ja toisaalta, viehän kuuma vesi myös valtavasti sähköä!

"sisällä pieni vesivoimala jota suihkun läpi virtaava vesi pyörittää"

Led suihku saa energiansa veden virtauksesta, joten paristoja, akkuja tai ulkopuolisia virtalähteitä ei tarvita. Suihkun sisällä on pieni energiaa tuottava vesivoimala, jota suihkun läpi virtaava vesi pyörittää. Vesijohtoverkon paine Suomessa riittää tähän tehtävään paremmin kuin hyvin (vaatimus väh. 1,5 bar jotta suihku saavuttaa täyden loistonsa). Led suihkussa on LED valot joita on 6-15 kpl mallista riippuen. Ledien käyttöiän tunnetaan olevan kymmeniätuhansia tunteja. Suihku on siis ekologinen ja täysin huoltovapaa tuote. Ledit ovat riittävän kirkkaita mahdollistaakseen suihkuttelun ilman ulkopuolisia valonlähteitä.

Suihkukahva on valmistettu abs-muovista ja sen päällä on korkealaatuinen kromipinnoite. Suihkuilla on sekä CE, että RoSH sertifikaatit. Direktiiveillä pyritään suojelemaan ihmisten terveyttä, vähentämään haitallisia jätteitä ja edistää jätteiden hyödyntämistä ympäristöä säästäen.

"LED suihkuista on sittemmin kehitetty useita erilaisia versioita"

Led suihkuista on sittemmin kehitetty erilaisia versioita. Suihkuja on tarjolla kolmenlaisia: Lämpötilan mukaan väriä vaihtavaa 4-väristä mallia (lämpöohjattu), jatkuvasti väriä vaihtavaa 7-väristä multicolor-mallia sekä useita yksivärisiä malleja. Ledsuihku.fi:n edustamat Modern-sarjan LED suihkut on patentoitu useissa maissa.

Led suihkujen yhteiset ominaisuudet:

  • Saa energian veden virtauksesta. Ei paristoja!
  • Nopea ja helppo asentaa - työkaluja ei tarvita.
  • Voidaan asentaa vanhan suihkun tilalle.
  • Kytkeytyy päälle automaattisesti kun hana avataan.
  • Vettä säästävä suutin.
  • Sopii kaikkiin tavallisiin suihkuihin.
  • Hieman väripsykologiaa

 

Esittelyvideo tuotteesta Modern Multi-color. Klikkaa kuvaa:

 

Siirry tästä tilaussivulle ja valitse oma suosikkimallisi!


VERKKOKAUPAN TIEDOT:

Handshake Trading Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Voudintie 2
90400 Oulu

Myymälä auki: Ti-To: 10-16.30 Kesä-heinäkuu suljettu Asiakaspalvelu: 0440 776 677
Sähköposti: info@ledsuihku.fi
Tietoa asiakkaille:
Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Toimitusaika on normaalisti 1 - 2 arkipäivää ja tuotteet toimitetaan suoraan kotiin. Maksutapoina käy verkkomaksut Suomalaisista verkkopankeista, yleisimmät luottokortit ja lasku. Maksupalvelun tarjoaa Suomen Verkkomaksut. » Lue lisää...

TYYTYVÄISYYSTAKUU:

Annamme tuotteille Reilun Pelin tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen ostoksiisi, voit palauttaa tuotteet ja saat rahasi takaisin. » Lue lisää...
Suihkukokemuksia:
"Olin iloisesti yllättynyt! Laatutuote ja näytti upealta toiminnassa. En kieltämättä odottanut paljoa, mutta päädyin suihkuun pitkäksi aikaa. Mahtava lahjaidea, säästää oikeasti vettä ja kovemmalla paineella suihku on hierova, wow! Helppo asentaa! PS. taitaa mennä tilaukseen parille kaverille kans!" - Janne Timonen » Lue lisää...
Tyytyväisyystakuu

YHTEYSTIEDOT:

Handshake Trading Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Voudintie 2
90400 Oulu

Led suihkun maksutavat
LEDSuihku.fi © 2006 Handshake Trading Oy | Tehokkaat käsivalaisimet | Yhteistyössä: Frontside.fi