Tietoa Ledsuihku.fi -verkkokaupasta

Ledsuihku.fi on Handshake Trading Oy:n omistama, Led suihkujen jälleenmyyntiin tarkoitettu verkkokauppa. Ledsuihku.fi kuuluu HST OY Luotettavat verkkokaupat -ketjuun ja on yksi yrityksen vanhimmista verkkokaupoista.

Ledsuihku.fi -verkkokaupasta löydät vain aitoja, alkuperäisiä, laadukkaita led suihkukahvoja. Käsiemme kautta on kulkenut huomattava määrä erilaisia led suihkumalleja etsiessämme eri valmistajien suihkumalleista parhaimmat mahdolliset, joita nyt tarjoamme asiakkaillemme.

Toimintamme perusajatuksen mukaisesti - ostaessasi mitä tahansa kaupoistamme voit olla varma, että saat rahoillesi parhaan mahdollisen vastineen.

Ledsuihku.fi -tyytyväisyystakuu:

Koska olemme valinneet verkkokauppaamme myytäväksi vain hinta-laatusuhteeltaan parhaita mahdollisia tuotteita, voimme tarjota asiakkaillemme Reilun Pelin hengen mukaisen tyytyväisyystakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että voit hyvillä mielin ja huoletta ostaa sivuiltamme löytyviä tuotteita. Me takaamme, että olet tyytyväinen ostoksiisi!

Jos kuitenkin kävisi niin, ettet syystä tai toisesta olisikaan tyytyväinen ostoksiisi. Tässä  epätodennäköisessä tilanteessa voit palauttaa tuotteet veloituksetta ja ilman selittelyjä 14 vuorokauden kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta - ja me palautamme tuotteista maksamasi rahat.

Kaikki edustamamme tuotteet ovat CE-, RoSH, -ym. hyväksyttyjä. Tyytyväisyystakuun lisäksi myymissämme tuotteissa on normaali maahantuojan myöntämä 12 kuukauden takuu.


VERKKOKAUPAN TIEDOT:

Handshake Trading Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Voudintie 2
90400 Oulu

Myymälä auki: Ti-To: 10-16.30 Kesä-heinäkuu suljettu Asiakaspalvelu: 0440 776 677
Sähköposti: info@ledsuihku.fi
Tietoa asiakkaille:
Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Toimitusaika on normaalisti 1 - 2 arkipäivää ja tuotteet toimitetaan suoraan kotiin. Maksutapoina käy verkkomaksut Suomalaisista verkkopankeista, yleisimmät luottokortit ja lasku. Maksupalvelun tarjoaa Suomen Verkkomaksut. » Lue lisää...

TYYTYVÄISYYSTAKUU:

Annamme tuotteille Reilun Pelin tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen ostoksiisi, voit palauttaa tuotteet ja saat rahasi takaisin. » Lue lisää...
Suihkukokemuksia:
"Olin iloisesti yllättynyt! Laatutuote ja näytti upealta toiminnassa. En kieltämättä odottanut paljoa, mutta päädyin suihkuun pitkäksi aikaa. Mahtava lahjaidea, säästää oikeasti vettä ja kovemmalla paineella suihku on hierova, wow! Helppo asentaa! PS. taitaa mennä tilaukseen parille kaverille kans!" - Janne Timonen » Lue lisää...
Tyytyväisyystakuu

YHTEYSTIEDOT:

Handshake Trading Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Voudintie 2
90400 Oulu

Led suihkun maksutavat
LEDSuihku.fi © 2006 Handshake Trading Oy | Tehokkaat käsivalaisimet | Yhteistyössä: Frontside.fi