Ledsuihku.fi -kaupasta tilaaminen on helppoa ja nopeaa!

Olemme sitoutuneet noudattamaan toiminnassamme Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja. Tilaaminen Ledsuihku.fi -verkkokaupasta on helppoa ja nopeaa:

  • Verkkkokaupasta tilaaminen ei edellytä kirjautumista, rekisteröitymistä tai käyttäjätunnusta.
  • Maksutapoina käy verkkomaksut kaikista Suomalaisista verkkopankeista, yleisimmät luottokortit sekä Klarna-lasku. Maksut verkkokaupassa välittää Suomen Verkkomaksut Oy. Verkkomaksut Oy on Suomalainen, luotettava toimija jolla on käytössä ostajaa suojaava Ostoturva-palvelu.
  • Lähetyskulut verkkomaksulla maksettaessa ovat 5,95 euroa / tilaus, ellei muuta ole mainittu.
  • Toimitusaika tilauksilla on normaalisti n. 1 - 3 päivää tilauksesta. Jos toimitusaika on poikkeuksellisesti pitempi, pyrimme olemaan yhteydessä asiakkaaseen.
  • Tuotteet toimitetaan Itellan (posti) kautta. Suuremmat paketit noudetaan lähimmästä postista tai postin palvelupisteestä.
  • Jos tilattua tuotetta ei syystä tai toisesta ole saatavana, ensisijaisesti palautamme tuotteesta ja postikuluista maksetun kauppahinnan. Toissijaisesti, ostajan pyynnöstä yritämme löytää tilalle vastaavan tuotteen.

Lisätietoja toimitusehdoista tai tuotteista voi kysyä sähköpostitse info@ledsuihku.fi taikka sivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Pyrimme vastaamaan kaikkiin tiedusteluihin mahdollisimman pian.

- Ystävällisesti, Ledsuihku.fi

 


VERKKOKAUPAN TIEDOT:

Handshake Trading Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Voudintie 2
90400 Oulu

Myymälä auki: Ti-To: 10-16.30 Kesä-heinäkuu suljettu Asiakaspalvelu: 0440 776 677
Sähköposti: info@ledsuihku.fi
Tietoa asiakkaille:
Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Toimitusaika on normaalisti 1 - 2 arkipäivää ja tuotteet toimitetaan suoraan kotiin. Maksutapoina käy verkkomaksut Suomalaisista verkkopankeista, yleisimmät luottokortit ja lasku. Maksupalvelun tarjoaa Suomen Verkkomaksut. » Lue lisää...

TYYTYVÄISYYSTAKUU:

Annamme tuotteille Reilun Pelin tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen ostoksiisi, voit palauttaa tuotteet ja saat rahasi takaisin. » Lue lisää...
Suihkukokemuksia:
TÄÄ ON IHAN PARAS!!!ei tarvii valoja pesuhuoneessa, suihku valaisee tod hyvin ja kertoo koska voit hypätä veden alle, et saa kylmää suihkua vahingossa!nyt ei enää tarvii pakottaa lapsia suihkuun, joutuu seisomaan oven edessä etteivät koko ajan ole pesulla. kiva yllätys saunavieraille! ja lahjana ihan paras!" - PirjoN » Lue lisää...
Tyytyväisyystakuu

YHTEYSTIEDOT:

Handshake Trading Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Voudintie 2
90400 Oulu

Led suihkun maksutavat
LEDSuihku.fi © 2006 Handshake Trading Oy | Tehokkaat käsivalaisimet | Yhteistyössä: Frontside.fi